Gurkemeie K2 pluss

Prøv GRATIS!

«Forebygger og lindrer smerter

i ben, muskler og ledd.»

Plages du av ømme muskler og stive ledd?

Gurkemeie K2 er betennelsesdempende og kan lindre muskel- og leddsmerter samtidig som det forebygger og behandler problem med ben, muskler og ledd. Plages du av ømme muskler og stive ledd anbefales Gurkemeie K2 til å styrke skjelettet og hindre benskjørhet.

«Gurkemeie K2 -

mer enn et krydder.»

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Gurkemeie K2 gratis i 30 dager!

Tast inn ditt telefonnummer, så leter vi info om navn og adresse fra 1881. Hvis vi ikke finner noe må du legge dette inn selv.

JA TAKK! Jeg er over 18 år og vil bestille et gratis månedsforbruk av Gurkemeie K2. Kun porto kr 79 kommer i tillegg. Selges som abonnement uten bindingstid. Du kan angre på din bestilling innen 14 dager etter mottak av prøvepakken ved å kontakte kundeservice. Ved evt. retur av prøvepakken må du selv betale porto. Etter velkomsttilbudet vil du annen hver måned motta 2 månedsforbruk til kun kr 199 pr. mnd (totalt kr 398) portofritt tilsendt. For å si opp eller endre abonnementet må du kontakte kundeservice senest 7 dager før neste planlagte utsending. Eksakt frist står på fakturaene du mottar med pakkene.

Hvis du benytter blodfortynnende medisiner bør du sjekke med din fastlege før du tar produktet i bruk.

«Naturens kortison.»

Gurkemeie  urteekstrakt blir i disse dager brukt mot osteoartrose / slitasjegikt, halsbrann, magesmerter, diarè, tarmgass, mageproblemer, tap av appetitt, lever problemer og galleblære symptomer. Forskningen sier at gurkemeie kan gi lindring ved magesymptomer og at den også kan gi smertelindring ved slitasjegikt – i en studie viste også gurkemeie å ha like god effekt som det smertestillende  medikamentet ibuprofen i lindring av slitasjegikt smerter.

«Utrolig bedring, nesten umiddelbart.»

Sven Erik Storsveen fra Ottestad  anbefaler Gurkemeie.

Etter mange plagsomme år med smerter, spesielt i korsryggen, har jeg endelig funnet noe som hjelper meg. Etter at jeg begynte med Gurkemeie K2 for ca. 1 år siden er jeg helt symptomfri for plagene i ryggen, og det har også påvirket andre ledd positivt. Allerede etter 3-4 uker kjente jeg at smertene var i ferd med å slippe. Nå kan jeg utføre hagearbeid, sykling og ikke minst jobbe med min veteranbil. Alt dette uten å ha konstante smerter.

«Mindre smerter og bedre nattesøvn.»

«Sluttet med medisiner.»

«God virkning allerede etter 1 uke.»

May Lillian Sletvold fra Rena

Mette Salomonsen fra Lillehammer

Inger Helene Flatland Myrene fra Nordagutu

Jeg har fibromyalgi i hele kroppen og er derfor ufør. Før jeg begynte med Gurkemeie K2 kunne jeg knapt gå loftstrappa og heller ikke være aktiv med mine barnebarn.

Etter bare en uke med Gurkemeie K2 merket jeg virkningen. Nå kan jeg igjen gå lange turer og springe loftstrappa. Jeg har fått masse energi og har i sommer spilt mye badminton uten problemer.

Helt smerterfri er jeg ikke, men er blitt veldig mye bedre. Mitt liv kan ikke sammenlignes med før og etter Gurkemeie K2, så dette er noe av det beste som har hendt meg.

Jeg har slitt med smerter i muskler og ledd i snart 30 år, som følge av en alvorlig bilulykke. Dette, i tillegg til annen reumatisk lidelse, gjorde det vanskelig for meg å være i noe særlig fysisk aktivitet. Det la også store begrensninger på daglige gjøremål.

Jeg begynte med Gurkemeie K2 for rundt et år siden, og har siden da opplevd at nattesøvnen er bedret, og at smertene er mindre. Dette gjør at jeg mestrer fysisk aktivitet bedre enn før, og er i bedre form. Jeg tilskriver dette Gurkemeie K2, siden jeg i samme tidsrom som jeg begynte med dette ikke gjorde andre vesentlige endringer i min levemåte.

Jeg brukte Gurkemeie K2 i 3 år og ble veldig mye bedre av smerter pga artrose. Kunne gå mere turer og fungere bedre i hverdagen. Dette var en befrielse, alt ble lettere. Så måtte jeg begynne med noen nye medisiner og dette gikk ikke å kombinere med Gurkemeie K2 og derfor måtte jeg slutte med dem. Dette har vært veldig negativt for meg da jeg har blitt mye dårligere og har kroniske smerter, noe jeg hadde lite av da jeg brukte Gurkemeie K2.

Jeg har store problemer med all slags aktivitet og greier ikke å gå noen turer. Alt har blitt så vanskelig å gjøre. Jeg har nå sluttet med medisinene (det var ikke livsviktig medisin jeg brukte) og har igjen begynt med  Gurkemeie K2.

Gurkemeie K2 har vist seg å fungere svært effektivt mot:

Slitasjegikt

Betennelse

Leddsmerter

Ømme muskler

Revmatisme

Urinsyregikt

Pharmanova AS

post@pharmanova.no

Telefon: 37 23 50 13

Org.nr: 999566650

BESTILL HER