Enzymer mot overvekt!

PRØV GRATIS I 60 DAGER OG OPPLEV HVOR RASKT DU GÅR NED I VEKT NÅR MAGEN FUNGERER!

En stor del av befolkningen har for lite fordøyelsesenzymer og opplever magetrøbbel og derav vektøkning. Uten fordøyelsesenzymer kan ikke kroppen absorbere og bryte ned næringsstoffer fra maten og levere næring til hele kroppen.

Daglig inntak av Frisk Mage kan både bidra til at du går ned i vekt og unngå at du legger på deg.

Hvorfor Frisk Mage?

 

Frisk Mage inneholder de tre enzymene amylase, protease og lipase.

Amylase bryter ned karbohydrater som stivelse, som finnes i poteter, pasta ris og brød.

Proteaser hjelper kroppen med å bryte ned protein i maten slik som kjøtt, til bittesmå byggesteiner som så kan brukes til å bygge og vedlikeholde kroppens vev.

Lipaser hjelper kroppen med å bryte ned fett og oljer.

BESTILL NÅ

Torill ble kvitt mageplagene og gikk ned 18 kilo.

 

Etter en helseundersøkelse fikk Torill svar på at kroppen hennes ikke produserte nok av de enzymene som bidrar til å fordøye maten tilstrekkelig. Hun slet med oppblåst mage som skiftet til løs og hadde betydelige smerter. Hun leste seg opp på nettet og skjønte da hvilke enzymer kroppen ikke greide å produsere. Alle disse enzymene fant hun i et og samme produkt, nemlig Frisk Mage.

Et år senere er magen helt normal og hun kan spise mat som før ga henne smerter. Med på "kjøpet" fikk hun et vekttap på hele 18 kilo og sverger til at alt dette oppnådde hun kun takket være fordøyelsesenzymene som er i Frisk Mage.

Svarthyllbær

 

I folkemedisinen er både blomstene og saften fra svarthyllbærene blitt bruk mot diabetes, infeksjoner, forkjølelse, influensa, revmatisme og fordøyelsesplager. Hyllebær er proppfulle av antioksidanter og lektiner og blir av mange regnet som et superbær på grunn av sitt næringsrike innhold. Særlig lektinene i hyllebær viser seg å ha en gunstig effekt på mageproblemer som luft i magen, ubehag, smerter, løs eller treg mage.

Digezyme Multi Enzym

 

Enzymer kan beskrives som enkle proteiner som finnes i hver levende celle, der de regulerer forskjellige biologiske reaksjoner, slik som fordøyelse – hvor de er involvert i nedbrytningen av komplekse molekyler som er til stede i mat. Gjennom dette letter de fordøyelsesprosessen og hjelper til med bedre næringsopptak i kroppen. Vår moderne livsstil påvirker inntaket og kroppens produksjon av naturlige enzymer. Derfor er inntak av fordøyelsesenzymer gjennom kosttilskudd så viktig for så mange for å redusere plager.

Inulin (prebiotika)

 

Prebiotika er rene plantefibre som gir næring til de gode bakteriene i tykktarmen, slik at de kan vokse og bli sterkere. De bidrar også til å «utkonkurrere» de mindre gunstige bakteriene, noe som vil være med på og gi god helse. Et eksempel på en slik prebiotika er inulin. Undersøkelser viser at inulin er med på å redusere nivået av kolesterol og trilglyserider hos de som har høyt kolesterol.

Daglig inntak kan:

 

• Bidra til å bli kvitt ulike plager med mage og tarm

 

• Bidra til bedre livskvalitet gjennom et friskere fordøyelsessystem

 

• Hjelpe mot overvekt

 

• Forebygge sykdom

 

• Bidra til en god bakterieflora i tykktarmen

 

• Tilsette kroppen viktige enzymer som letter fordøyelsesprosessen

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve Frisk Mage GRATIS i 60 dager!

Betal kun for porto kr 79,-.

Få Frisk Mage gratis de første 2 månedene.

Betal kun for porto kr 79,-.

 

Deretter 189,00 kr per måned med faktura som sendes hver fjerde måned.

 

Fordøyelsessystemet spiller en viktig rolle i helsen din, fordi det er ansvarlig for å bryte ned næringsstoffer som kroppen din er avhengig av.

Så mange som en av fem nordmenn sliter med en eller annen form for magetrøbbel. Ubehaget i magen kan i verste fall sette en demper for livskvalitet og livsglede. Heldigvis finnes det en løsning i vårt produkt «Frisk mage».

JA TAKK! Jeg er over 18 år og vil prøve Frisk Mage i 60 dager ved kun å betale kr 79 for porto. Selges som abonnement uten bindingstid. Du kan angre på din bestilling innen 14 dager etter mottak av prøvepakken ved å kontakte kundeservice. Ved evt. retur av prøvepakken må du selv betale porto. Som abonnent får du faste forsendelser hver fjerde måned for kun kr 187,25 pr måned (totalt kr 749) – portofritt tilsendt. For å si opp eller endre abonnementet må du kontakte kundeservice senest 7 dager før neste planlagte utsending. Eksakt frist står på fakturaene du mottar med pakkene.

Frisk Mage markedsføres av:

Pharmanova AS          Epost: post@pharmanova.no          Telefon: 94 97 28 15